All Soul Hackers 2 Academics Wanted Requests Quiz Answers

All Soul Hackers 2 Academics Wanted Requests Quiz Answers

The Academics Wanted Request quizzes can be pretty tough, but we have the answers.

Quiz minigames in video games aren’t always all that fun. Most of the time, they require additional research, and it isn’t always obvious where to start. When it comes to the requests in Soul Hackers 2 that require taking a quiz, we have you covered.. Here are all the answers to the Academics Wanted requests in Soul Hackers 2.

Recommended Videos

There are three of these Academica Wanted requests in Soul Hackers 2 to complete that come at different parts of the story. As with all of these requests, you can find the client, Kyuta, outside of the Cirque du Goumaden tent in Roppo Realm. Make sure to keep an eye out for the notifications that Club Cretaceous has new requests to take these on, as it is unknown if requests are missable if not undertaken in time.

Academics Wanted Request Quiz Answers

For this first request, there are three questions to answer.

  • Question 1: What is the current name of the country where the story of Night Mokoi originated?
    • Answer: Australia.
  • Question 2: What is the translated meaning of Jirae Koropokkur’s name?
    • Answer: “Dweller beneath the butterbur.”
  • Question 3: Which demon is also known by the title “count of death and destruction”?
    • Answer: Halphas.

Academics Wanted (Again) Request Quiz Answers

The second Academics Wanted request will occur in the same place as before, but with four questions this time.

  • Question 1: What is the name of the demon said to seduce men and born from the demon Lilith?
    • Answer: Lilim.
  • Question 2: Nezha Taizi is the Chinese heroic god in the form of a young boy. Whom did he fight?
    • Answer: Sun Wukong.
  • Question 3: The Raptor Muu Shuwuu was supposedly a girl who never knew love. What is she known to drain from her victims?
    • Answer: Brains.
  • Question 4: What two things is the Greek god Dionysus associated with?
    • Answer: Drink and Theater.

Academics Wanted (Yes, Again) Request Quiz Answers

This third request will be the last one. It also continues the pattern and has five questions to answer.

  • Question 1: Divine Power is a ranked title for angels. What is their original Greek name?
    • Answer: Exousiai.
  • Question 2: Which of these demons is known to have a great knowledge of both birds and jewelry?
    • Answer: Decarabia.
  • Question 3: Which evil dragon is famous for being slain by the Scandinavian hero, Siegfried?
    • Answer: Fafnir.
  • Question 4: Concerning the vampire Kudlak and the emissary of light, Kresnik. What color are their animal forms when they do battle?
    • Answer: Black and white.
  • Question 5: What is the name of the place of judgment where the Egyptian god Anubis weighs the hearts of the dead?
    • Answer: The Court of Osiris.

With that, the request is finished, and you can collect the final reward. That is everything you need for all the answers to the Academics Wanted requests in Soul Hackers 2. Check all the links below if you’re looking for more news on Soul Hackers 2.


Twinfinite is supported by our audience. When you purchase through links on our site, we may earn a small affiliate commission. Learn more
related content
Read Article Type Soul Codes (May 2024)
Type Soul promo art shikai
Read Article Meta Lock Codes (May 2024)
all working meta lock roblox codes
Read Article Narutodle Answers – Hints & No Spoilers (May 21)
Narutodle logo and cover
Related Content
Read Article Type Soul Codes (May 2024)
Type Soul promo art shikai
Read Article Meta Lock Codes (May 2024)
all working meta lock roblox codes
Read Article Narutodle Answers – Hints & No Spoilers (May 21)
Narutodle logo and cover
Author
Cameron Waldrop
Cameron is a freelance writer for Twinfinite and regularly covers battle royales like Fortnite and Apex Legends. He started writing for Twinfinite in late 2019 and has been lucky enough to review many really great games. While he loves a good shooter, his heart will always belong to JRPGs.